ΝΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ & ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

«Η Κάθε Νύχτα Φέρνει Φως»: Το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή και το μήνυμα αισιοδοξίας

Ένα μεγάλο μήνυμα αισιοδοξίας μεταφέρει το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδη εγκαινιάζει επίσημα τη συνεργασία της με την Panik Records κυκλοφορώντας το ρυθμικό και αισιόδοξο τραγούδι «Η Κάθε Νύχτα Φέρνει Φως».

Το τραγούδι αποτελεί ελληνική μεταφορά του «Todos Los Dias Sale El Sol», του πιο επιτυχημένου τραγουδιού που έχει κυκλοφορήσει η εναλλακτική ροκ μπάντα των Bongo Botrako από την Ταρραγόνα της Ισπανίας.

Τη μουσική έχει υπογράψει ο ιδρυτής και κεντρικός τραγουδιστής των Bongo Botrako, ο Uri Giné, ενώ οι ελληνικοί στίχοι ανήκουν στον πολυγραφότατο Νίκο Μωραΐτη. Την παραγωγή έχει επιμεληθεί ο καταρτισμένος Γιώργος Κυβέλλος. Την παραγωγή, την ενορχήστρωση και τη μίξη ανέλαβε ο έμπειρος Soumka.

Το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή μεταφέρει μέσα από τις αντιθέσεις ένα μεγάλο μήνυμα αισιοδοξίας: Μετά από κάθε δύσκολη στιγμή ακολουθούν πάντα καλύτερες ημέρες, όπως ακριβώς «Η Κάθε Νύχτα Φέρνει Φως» και τη θλίψη (πρέπει να) διαδέχεται πάντα το χαμόγελο.

Για να αποκτήσει εικόνα το τραγούδι χρειάστηκε να ενώσουν τις δυνάμεις τους οι σκηνοθέτες Γιάννης Παπαδάκος και Γιάννης Μιχελόπουλος.

Πολύχρωμα σκηνικά, μοναδικά πλάνα από λάτιν τοπία, χαμογελαστά πρόσωπα και ατελείωτος χορός συνθέτουν το video clip για το «Η Κάθε Νύχτα Φέρνει Φως».

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Close